Op 10 december 2017 openen wij ons Clubhuis en proeflokaal

In het historische centrum van Dordrecht, aan de GROENMARKT 105 bevindt zich het clubhuis van het DHMW. Een bijzondere plek in een voormalige bierbrouwerij. Deze brouwerij "de Sleutel" is sinds eeuwen met de stad verbonden en wij zijn er trots op dat het DHMW juist hier zijn plaats voor het clubhuis  heeft gevonden.

In het proeflokaal wat als sinds 1918 in deze vorm in gebruik is ervaar je de sfeer uit deze tijd. Deze bijzondere sfeer draagt perfect bij aan de whiskybeleving die wij hier bieden. Elke eerste zondag van de maand is het een gezellige samenkomst van leden en introducés.  Onder het genot van een goed glas whisky ontmoeten mensen elkaar hier en worden vriendschappen voor het leven gesloten en gevierd. Wij moedigen het aan dat leden hun partners meenemen, voor wie liever wijn drinkt is er elke maand een mooie selectie van zes wijnen die bij het seizoen gekozen worden. Alles draait hier om smaak en sfeer, uiteraard is dan ook onze keuze aan smakelijke happen hierop gebaseerd. In samenwerking met een van de meest vooraanstaande importeurs van delicatessen stellen wij maandelijks een nieuw palet lekkernijen samen. Echt een heerlijke middag uit dus!

Bekijk hier een videoimpressie van ons clubhuis

Feestelijke opening van ons clubhuis op 10 december vanaf 14:00 tot 19:00 uur, we kijken uit naar je komst!

wil jij ook komen maar ben je nog geen lid? Meld je dan hier GRATIS aan : http://bit.ly/DHMW-inschrijven-lid

De historie is voelbaar

Aan de Groenmarkt 105, in Dordrecht is in dit historische pand maandelijks de bijeenkomst van de leden van het DHMW. Elke eerste zondag van 14:00 tot 19:00 herleven oude tijden in dit unieke proeflokaal. De historie is voelbaar en wordt elke maand opnieuw herschreven.

Places

De gevelsteen herinnert aan de oorspronkelijke bestemming. Dit was ooit het pand van bierbrouwerij de Sleutel. Al eeuwen met Dordrecht verbonden. Al sinds 1918 is dezelfde ruimte in gebruik als proeflokaal. De historie van de sleutel en dus ook het pand voert terug naar de 16e eeuw. Waar kan je mooier je whisky drinken dan juist op deze plek?

Hier komen vrienden samen

De oude bar is het middelpunt, hier komen vrienden samen en worden nieuwe vriendschappen gesloten. Wat gedeeld wordt is de passie voor whisky en de liefde voor smaken. In beide wordt hier ruim voorzien. Achterin het pand gaat de bar over in de Heerenkamer. Hier worden goede gesprekken gevoerd, sterke verhalen gedeeld en veel over whisky geboomd.