WHISKY, ruiken, proeven en beleven doe je samen bij DHMWDat wil jij beleven


Wat is er mooier dan met je vrienden genieten van whisky, lekker bomen over wat nou de lekkerste is en gegarandeerd zijn dat je het beste van het beste voorgeschoteld krijgt. Vergezeld van vakkundig commentaar van een van onze whisky ambassadeurs wordt je begeleid in het proeven van de mooiste whisky's. Samen met je vrienden of zakenrelaties heb je een geweldige avond vol beleving, smaak en mooie verhalen. We organiseren 2 tot 4 N&T sessies per jaar.

Daar wil jij bijhoren


Als echte Dordtenaar ben je natuurlijk lid van ten minste een Dordts genootschap, en als je dan toch kan kiezen dan is DHMW hiervoor de perfecte club. Als lid ontvang je korting op de N&T sessies, kan je extra voordelig je whisky kopen en kan je deelnemen aan whiskyreizen en andere activiteiten. En samen met je introducee ben je altijd gegarandeerd van een plek op de N&T avonden.

 

Dat wil jij hebben


Tijdens de proefavonden heb je de gelegenheid om tegen sterk gereduceerde prijzen de geproefde whisky aan te kopen. Daarnaast is er ca. 2 x per jaar een whiskylijst waarop je in kunt schrijven op whisky's die als belegging aangeschaft kunnen worden. De selectie hiervoor wordt gemaakt op basis van verwachte prijsstijgingen. wil je meer weten over beleggen in Whisky, kijk dan eens op www.worldwhiskyindex.com

 Waarom doen we het

Als je ergens van houdt wil je het eigenlijk niet delen, toch doen wij dat wel.

Het doel van het DHMW is om meer mensen enthousiast te maken voor whisky. Dit doen we door op regelmatige basis Nosing & Tasting sessies te organiseren waar we aan de hand van gekozen thema's whisky proeven. Onder de begeleiding van ervaren whisky ambassadeurs proef, ruik en beleef je whisky, krijg je informatie over de achtergronden en de destilleerderijen. Maar vooral heb je een leuke avond met vrienden waar je nog weken over napraat.