KOMENDE NOSING & TASTING SESSIES

Onderstaand een overzicht van de reeds geplande evenementen, naast de bekende Nosing & Tasting sessie worden hier ook de overige door het DHMW georganiseerde evenementen vermeld, als bezoeker van onze website heb je altijd de gelegenheid om vooraf plaatsen te reserveren.

13 April 2018

Bijzondere proeverij georganiseerd in samenwerking met Cave Michel en the LOCH LOMOND WHISKY DISTILLERY GROUP

Een uniek ervaring, onder leiding van David McCallum, die speciaal voor deze proeverij uit Schotland overkomt, wordt je in smaak  meegenomen naar een paar van Schotlands mooiste distilleerderijen. Loch Lomond, Inchmurrin, Inchmoan en Glen Scotia. We proeven 8 whisky's, perfect op elkaar afgestemd en een ware smaaksensatie. Dit is iets waar je echt geweest moet zijn als whiskyliefhebber. Nu deze unieke kans voor slechts 30,00 euro.

Glendronach proeverij

Een unieke Master Class waarin we je mee nemen naar Glendronach distillery. We proeven de unieke smaak van Glendronach Whisky en beleven de invloed van tijd en het vat op deze bijzondere Highlander. 

Door het proeven van drie verschillende leeftijden van dezelfde whisky gaan we op zoek naar de ongrijpbare factor tijd in het rijpingsproces. Daarna volgt een ontdekkingsreis, we proeven vier verschillende bottelingen die gefinisht zijn op diverse vaten, van wijn tot port. Alles gebaseerd op in essentie dezelfde whisky geeft dit uiteindelijk zoveel diversiteit dat we kunnen spreken van een unieke ervaring.