P R I M E U R     V O O R    N E D E R L A N D

15 december Film & Whisky bij the Movies in Dordrecht

Film & Whisky gaan samen in deze speciale proeverij

We gaan iets nieuws doen, een whisky proeverij die wordt voorafgegaan door een inspirerende feel good Whisky film.

Deze tragikomedie vertelt het verhaal van Robbie, een jonge crimineel die op het punt staat een lange gevangenisstraf te krijgen als hij voor het eerst vader gaat worden. Zijn straf wordt omgezet in een taakstraf en dit betekent de ommekeer in zijn leven. het klikt goed met de reclasseringsambtenaar die hem begeleidt en hij introduceert Robbie in de wereld van Whisky in Schotland. Robbie blijkt onvermoede kwaliteiten te hebben en dit in combinatie met zijn criminele talenten brengen hem in een avontuur wat zijn leven zal veranderen.

Mooie beelden in Schotland, inkijkjes in destilleerderijen en de bijzondere sfeer van de Whisky wereld, een film die je gezien moet hebben. Ook als je geen whiskyliefhebber bent. Een mooie gelegenheid dus om er nu met je partner of vrienden naar toe gaan.

 

Tot hier niet nieuws hoor ik je denken, maar toch wel. Na de film nemen we je mee terug in de sfeer van Schotland en proeven we 4 mooie whisky's uit de film, zo wordt de ervaring van zowel de film als de proeverij nog verder versterkt. Doe je ogen dicht en je bent in Schotland. Deze primeur wordt mogelijk gemaakt door de unieke samenwerking tussen The Movies en het DHMW en we zijn er best trots op dat we dit in Dordrecht kunnen presenteren.

De kaarten voor de proeverij en de film worden separaat verkocht, uw filmkaartje koopt u aan de kassa bij the Movies, het kaartje voor de proeverij bestelt u hier. Zo kan je zelf kiezen of je de film, de proeverij of beiden wilt bezoeken.

 

PRIJZEN :

De prijs voor de film is                             10,00 euro per persoon

De prijs voor de Whisky proeverij is 15,00 euro per persoon, in verband met het beperkte aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk