Partners van DHMW


Cave Michel is onze whisky partner in Dordrecht.

De winkel aan het Damplein in Dubbeldam is de plek in Dordrecht waar je terecht kunt met al je Whisky wensen. Er is altijd een mooi en gevarieerd assortiment op voorraad en je wordt er met kennis van zaken geholpen. Een echte specialist dus!

Naast whisky biedt Cave Michel een uitgebreid aanbod in Wijn en diversen gedestilleerd. Neem eens een kijkje op de website www.cavemichel.nl


Wijnhuis nummer 167 uit Dordrecht en met name Frank Kila stonden aan de oorsprong van het DHMW, uiteraard mogen zij daarom niet ontbreken als partner.

 

Entreebewijzen voor Nosing & Tasting avonden zijn hier te koop, en je kan je hier ook als lid aanmelden.

 

Uiteraard bent je voor wijn en een goed gesprek ook altijd welkom bij Frank Kila. The place to be voor verrassende wijnen, mooie verhalen en vakkundig advies.

bezoek ook eens de website :          www.nummer167.nl


DOOR, creatieve broedplaats en de locatie waar wij vaak onze proefavonden organiseren.

 

Altijd inspirerend werk te bezichtigen van creatief talent en een gezellige plek om wat te drinken met vrienden of om juist nieuwe vrienden te maken.

 

bezoek ook eens de website :  www.DOORdordrecht.nl

 


In samenwerking met the Movies organiseert het DHMW een unieke Whisky proefavond.

Maar uiteraard is the Movies ook de plaats in de Drechtsteden waar een avondje naar de film nog een echte beleving is. Met altijd een gevarieerd aanbod in de mooiste, spannendste of ontroerendste films en een luxe ambiance die je terug voert in de tijd. Neem een een kijkje op de website www.themoviesdordrecht.nl


Whiskyclub Lucky 7

 

De whiskyautoriteit van Nederland, ontstaan uit een vriendengroep van zeven mannen, vandaar de naam. Whiskyclub Lucky7 levert de kennis en expertise waar onze proefavonden op gebaseerd zijn. Tevens zijn er via de Lucky7 contacten met de whiskyindustrie in Schotland.

 

bezoek ook eens de website : www.whiskyclub.nl

 


Bij het DHMW nemen wij alcohol misbruik en gebruik onder jongeren serieus, daarom ondersteunen wij de activiteiten en campagne van NIX18.

Zij staan voor GEEN alcohol en tabak gebruik onder de leeftijd van 18jaar en streven verantwoord gebruik toe voor iedereen. Whisky is lekker maar houd het wel gezellig!

Bezoek ook eens de website : www.nix18.nl